fredag 9 januari 2009

Är han otrogen ?!

Jag har ofta funderat på hur otrogna killar beter sig, om dom beter sig som gentlemän eller idioter eller om dom är helt "normala" ?

En norsk hemsida har skrivit ner några punkter som man kan följa och jag tänkte lista dom här. Jämför din kille med listan så kanske du inser om han är otrogen eller inte.

  • Mindre sex kan tyda på otrohet. Om han inte längre vill ha sex med dig finns det risk att han har det på annat håll.

  • Vaktar han mobilen? Svarar han i mobilen i ett annat rum eller skickar hemliga sms? Detta kan vara ytterliggare ett tecken på att han har någon annan.

  • En annan tydlig varningssignal kan vara att din kille drar sig undan mer och mer. Ni har inte lika roligt, glöden är borta och han är ute sent på kvällarna kan alla vara signaler på att han inte är dig trogen.

  • Ofta när någon är otrogen vet oftast de närmsta vännerna om det. De försöker oftast hålla otroheten hemlig men har samtidigt dåligt samvete vilket oftast märks.

  • Ljuger han för dig? Häng inte upp dig på småsaker men om han lögnerna fortsätter bör du vara på din vakt. På samma sätt borde du tänka dig för ifall din kille har varit otrogen förr. Personer som bedrar sina partners är ofta väldigt egoistiska när det gäller förhållanden och har han gjort det förut kan det hända igen.

  • Men framförallt ska du inte glömma att lita på din magkänsla. Lyssna till dig själv men det behöver inte alltid betyda att han är otrogen.

Här är lite av det som man ska tänka på när man är i ett förhållande där man misstänker att ens partner är otrogen.

Källa: SalongK.se

Inga kommentarer: